Szolnoki Önkéntes Református Misszió

Világosság vagy sötétség (5.)

2015/02/27. - írta: Szömre

Isten népe

people_of_god.pngHa pedig világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől (1Jn 1,7)

Ha megérted Isten igazságát és kegyelmét, megvilágosodsz és életedben elkezdődhet a világosságban járás korszaka. Ezt az utat nem egyedül kell járnod, vannak még, akik keresték és megtalálták a kegyelmet. A kegyelmet találtak közössége, Jézussal is közösségben van, Istent is behívják ők az életükbe és egy ilyen közösségben hited megerősödik vagy épp egy ilyen közösségben jutsz hitre. Ez a világosságban járás lesz, ami kivezet a bűn, a halál, a földi élet korlátolt világából és ezen az úton eljuthatsz a menny kapujáig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szomrevalo.blog.hu/api/trackback/id/tr967209597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása