Szolnoki Önkéntes Református Misszió

Istenismeret - Parancsolatok (2.)

2015/04/30. - írta: Szömre

Ábrahám (2.)

"Az Úr ezt mondta Abrámnak: Menj el földedről, rokonságod közül és atyád házából arra a földre, amelyet mutatok neked! Az Úr ezt mondta Abrámnak: Menj el földedről, rokonságod közül és atyád házából arra a földre, amelyet mutatok neked. Megáldom a téged áldókat, s megátkozom a téged gyalázókat. Általad nyer áldást a föld minden nemzetsége." (1Móz 12,1-3)

Isten Ábrhámnak adott parancsa és ígérete már nagyon régen, legalább 4000 évvel ezelőtt hangzott el valahol Mezopotámia vidékén Úr-Kászdimban. Mégis ez a parancs alapvetően ugyanúgy hangzik a te életedben is: menj el oda, ahová Isten küld. Lépj Isten útjára. Az ígéret is ugyanaz: nagy dolgok fognak veled történni és áldássá válsz. Elhiszed? Kész vagy rá? Isten várja, hogy csodát tehessen veled. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szomrevalo.blog.hu/api/trackback/id/tr37401446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása