Szolnoki Önkéntes Református Misszió

Parancsolat Jézus tanításában

2015/05/08. - írta: Szömre

kingdom_of_god.jpg"Keressétek először Isten országát és az ő igazságát, és mindezek ráadásként megadatnak majd nektek."  (Mt 6,33)

Mi az első az életedben? Hol keresed az igazságot? Jézus arra tanít, hogy mindenekelőtt keresd az Isten országát, jobban mondva az ő királyságát, hatalmát. Azzal, hogy elnyered a mennyei polgárságot megszabadulhatsz az aggodalom nyomasztó kísértéseitől. Az Isten igazsága az, hogy Ő képes bármiből megszabadítani. Azokban a helyzetekben, amelyekben mindenekelőtt Istent keresed, megtalálod ezt az igazságot. Az Isten országában, az ő királyságában a hatalmat életed felett nem esendő emberek, hanem a Mindenható Úr gyakorolja, aki végtelen szeretetével szeret téged. Mennyire Ura az életednek Isten, mennyire vagy Isten országának polgára és mennyire húznak vissza evilági aggodalmaid és esel áldozatul a világnak?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szomrevalo.blog.hu/api/trackback/id/tr227440796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása