Szolnoki Önkéntes Református Misszió

Az örökkévalóság gondolata

2015/11/18. - írta: Szömre

"Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, a szem kívánsága és a vagyonnal való kérkedés, nem az Atyától, hanem a világtól van. A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké." (1Jn 2,16-17)

Meg akarsz maradni örökre? Van aki nem tud mit kezdeni az örökkévalóság gondolatával. Isten akaratának a cselekvése, az Isten szerinti élet megszeretteti veled az örökkévalóság gondolatát, olyannyira, hogy már nem is szeretnél lemondani róla és ennek a tudata már ebben az életben óriási erőforrás számodra. Ha csak a világ dolgai foglalkoztatnak, akkor mit sem tudsz erről a drága kincsről amit Jézus készített, akkor csak elmúlsz ahogy a világ is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szomrevalo.blog.hu/api/trackback/id/tr478087874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása